Over 7.7

7.7 Strategisch Bedrijfsadvies heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van beslissers bij middelgrote bedrijven. Onder beslissers worden verstaan die individuen die bij machte zijn hun bedrijf, of hun organisatie een betere toekomst te geven.

Als beslisser kent u uw bedrijfsprocessen als geen ander. Uiteraard kent u ook de markt, uw klanten, de concurrentie en uw leveranciers. Naast de technologische ontwikkelingen die u nauwlettend volgt. U bent de spin in het web.  U bent gewend veel  beslissingen snel te nemen. U neemt beslissingen op basis van een mix van kennis, ervaring en gevoel.  Maar in het nemen van beslissingen staat u veelal alleen, of het nu grote of kleine beslissingen zijn. En soms maakt dat onzeker…

KA-CLOCK-248

Tevens ontbreekt het u eigenlijk aan nog iets: Tijd.

7.7 Strategisch Bedrijfsadvies neemt graag de tijd om uw beslissingen te onderbouwen met feitelijke gegevens.  Met feitelijke, geordende logische argumentatie. 7.7  zet de strategische opties op een rij, gebruik makend van alle gangbare moderne bedrijfsmodellen.  En past de relevante modellen op uw situatie toe.

Tijd om de  mogelijk grootse inzichten feitelijk écht te onderbouwen. Tijd om gedegen onderzoek te doen, om alle argumenten op een inzichtelijke rij te krijgen. Tijd om aanpalende industrieën en best practices te verkennen. Tijd om het verhaal te maken om anderen te overtuigen. Anderen zoals klanten, werknemers, maar ook kredietverstrekkers of de raad van toezicht.

7.7 is pas tevreden wanneer u het bent. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

 

 

 

Logo def